Novice - 37. KEGLJAŠKA TRIM LIGA 2020/2021

37. KEGLJAŠKA TRIM LIGA 2020/2021

Objavil dne 3. septembra 2020 v kategoriji Novice

Kegljaški klub PROTEUS Postojna

RAZPISUJE 37. KEGLJAŠKO TRIM LIGO 2020/2021

 

  1. Liga bo potekala na kegljišču v Športnem parku Postojna od 25.SEPTEMBRA 2020 pa do marca 2021. Sistem bo dvokrožen (vsak z vsakim), igralni dnevi se bodo določili na podlagi števila prijavljenih ekip. Tekme se igrajo ob petkih od 17.ure dalje. Med 20.12.20 in 8.1.2021 je predvidena pavza.
  1. Ekipa šteje 4 člane plus rezerve in je lahko mešana. Poleg rekreativcev lahko zanjo nastopa tudi po en aktiven kegljač – igralec ligaških ekip z vsaj tremi nastopi v ligi v pretekli polsezoni (izjema pri tem pravilu so upokojenci). Tekmuje se v disciplini 60 metov mešano 2 x 30 (15+15), kjer zmagovalna ekipa prejme 2 točki, ob neodločenem rezultatu pa si ekipi razdelita po točko. Če se ena izmed ekip tekme ne udeleži, izgubi z 2:0, druga pa odigra tekmo, rezultati pa se štejejo za posamično uvrstitev.
  1. V ligi se predvidoma odigrata dva turnirja, ki se točkujeta glede na dosežek ekipe: zmagovalna prejme 3, drugo uvrščena 2,5, tretja 2 točki itd. Za uvrstitev posameznikov šteje povprečje odigranih tekem, s tem da je potrebno imeti opravljenih vsaj 60% nastopov.  
  1. Igralec sme nastopati le za eno ekipo. Izjemoma preložene tekme se ob strinjanju obeh ekip odigrajo po dogovoru z vodstvom lige. Obvezni so športni copati za zaprte prostore, zaželjena pa so tudi športna oblačila.
  1. Tekme bodo sodili  sodniki KK PROTEUS. Prazni meti se “kaznujejo” po 0,20-€ (do vključno 10 metov), zbrani denar pa se bo porabil za zakusko ob zaključku lige. Praznih metov ne plačajo igralci kategorije Dečki,Deklice.
  1. Najboljše tri ekipe prejmejo pokale, najboljši posamezniki in “ribiči” kolajne in diplome, vse udeležene ekipe pa priznanja. Za posamezno uvrstitev so iz konkurence izključeni aktivni ligaški igralci.
  1. Pisne prijave sprejemamo do TORKA, 15.septembra, na spodnje naslove po elektronski pošti. Priložite naročilnico in točen naslov vodje ekipe, e-mail in GSM kontakt. Urnik tekmovanja bo izdelan na podlagi prispelih prijav in ga boste prejeli po pošti ali na prvi tekmi. Ekipam, ki so udeležbo že potrdile ni potrebno pošiljati prijav.
  1. Stroške nastopanja za ekipo bomo poskušali tudi s pomočjo Športne zveze, spraviti na minimum in bodo znašali predvidoma 200€ na ekipo, odvisno od števila ekip. Cena je informativna, točni znesek prijavnine vam sporočimo po zaključenih prijavah.
  1.  Za organizacijo in izvedbo Trim lige 2020/2021 bodo skrbeli člani KK Proteus Zoran Ulaga, Ljuba Ceglar in ostali.  Prijave sprejemamo na naslednjih kontaktih:

 

POMEMBNO: Zaradi znanih razmer okrog virusa Covid-19, bo med tekmovanjem potrebno upoštevati vse predpisane ukrepe in priporočila. Trenutno to pomeni obvezno razkuževanje rok ob vstopu na kegljišče, vpis v evidenco prisotnosti z navedbo telefonskega kontakta, nošenje mask izven tekmovalnega prostora ter tudi razkuževanje krogel in tekmovalnega prostora med posameznimi tekmami.

 

VABLJENI V ČIMVEČJI UDELEŽBI!                                   Postojna, 02.09.2020