Novice - Bilanca letošnjega turnirja

Bilanca letošnjega turnirja

Objavil dne 18. julija 2013 v kategoriji Novice

Jubilejni 30. Pokal Postojne 2013 je za nami. Nastopilo je veliko število tekmovalcev in tekmovalk, tako registriranih kot ne registriranih pa tudi najmlajših ni manjkalo. In prav vsi si zaslužijo pohvale. Še posebno pa tisti z medaljami oziroma pokali.

V moški konkurenci je zmagal UROŠ STOKLAS z neverjetnim rezultatom 680 podrtih kegljev. Na drugem mestu je pristal DARKO BIZJAK s 638 in na tretjem KLEMEN IVANČIČ s 632 podrtimi keglji.

Pri ženskah je vodstvo obdržala SILVANA BELCIJAN, ki je podrla 652 kegljev. Sledi ji NOEMI ŽIVKOVIĆ s 632 podrtimi keglji. Tretja pa je lanskoletna zmagovalka turnirja EVA SAJKO s končnim rezultatom 620 podrtih kegljev.

ALEŠ DERNIKOVIČ (569) je zmagal v kategoriji neregistriranih tekmovalcev, drugo mesto je zasedel ALOJZ POČKAJ (541), tretje pa FRANC LESKOVEC (540).
Pri neregistriranih tekmovalkah je slavila FRANCKA STARE NOVAK (530), sledita ji DANKA DAMJANOVIČ (521) in JUSTINA NUČIČ (518).

Rezultate najmlajših si lahko pogledate tukaj. Precej pa izstopa rezultat domačina ŽIGE POŽARJA. Podrl je namreč 609 kegljev in s tem tudi pristal na 11. mestu v konkurenci članov.

Rezultate v vseh konkurencah si poglejte v zavihku POKAL POSTOJNE.

Pohvale pa si zaslužijo tudi člani in članice KK Proteus, ki so poskrbeli, da je TURNIR POSTOJNE 2013 tekel gladko in v tolikšni meri tudi uspel. Velika zahvala predsedniku kluba Albinu, sodnikom Ljubi, Ladotu in Zoranu. Pohvalo si zaslužita tudi Jožica in Ljuba (ko ni sodila), saj sta skrbeli za goste pred in po nastopu ter organizirali bogat srečelov. Hvala tudi ostalim članom in članicam, ki so kakorkoli prispevali k organizaciji. Hvala tudi vsem sponzorjem, ki so skrbeli za finančno plat turnirja.

ŠE ENKRAT ČESTITKE PRAV VSEM TEKMOVALCEM IN TEKMOVALKAM! SE VIDIMO DRUGO LETO!