Novice - BREZ USPEHA NA GOSTOVANJIH

BREZ USPEHA NA GOSTOVANJIH

Objavil dne 16. oktobra 2023 v kategoriji Novice

Po krajšem ligaškem premoru, med katerim sta naši ekipi dobro nastopili na mednarodnih klubskih pokalih v Brčkem in Slavonskem Brodu, so nas v tretjem krogu čakala zahtevna gostovanja. Dekleta so se odpravila v Celje. Bolj kot same nasprotnice, jim je bil velik izziv težko kegljišče, kjer so imele naše ekipe v preteklosti že večkrat obilo težav. Fantje so se peljali še malo dlje, do Radelj, k tamkajšnjemu novemu prvoligašu, katerega prvo ime je brez dvoma Uroš Stoklas. Druga moška ekipa se je oslabljena, zaradi bolezni in poškodb, podala na najbrž najtežje kegljišče v 1.B ligi, v Kočevje.

1.A SKL – ŽENSKE
CELJE : PROTEUS 6 : 2 (2991 : 2972)

1.A SKL – MOŠKI
PERGOLA HIŠE 1 : PROTEUS 1 5 : 3 (3542 : 3455)

2. SKL – Zahod MOŠKI
KOČEVJE : PROTEUS 2 5 : 3 (3277 : 3201)


V 4. krogu kegljaških lig bosta imeli ženska in prva moška ekipa priložnost za nove točke na domačem kegljišču. Čakata nas dva zanimiva derbija s prvima ekipama kamniškega Calcita. Najprej bo na sporedu dvoboj najboljših slovenskih ženskih ekip zadnjih let. Gostje iz Kamnika še lovijo pravo formo, naša dekleta bodo skušala dokazati, da je bila slabša igra v Celju zgolj slab dan ekipe.
Sledi nato še tekma prvih moških ekip. Pričakujemo lahko vrhunske in napete dvoboje ter borbo za vsak kegelj. Obema našima ekipama zmagi zagotavljata stik z vrhom lestvic.
Skoraj istočasno z domačo tekmo fantov bo druga moška ekipa že tretjič v prvih štirih krogih gostovala, tokrat v Kranju pri drugi ekipi Triglava.