Novice - DRUGI KROG ZA NAJMLAJŠE

DRUGI KROG ZA NAJMLAJŠE

Objavil dne 9. marca 2015 v kategoriji Novice

Tudi naši najmlajši tekmovalci nadaljujejo z državnim prvenstvom. V drugem krogu so v nedeljo nastopili v Novi Gorici ter dosegli lepe rezultate. Na tekmi je sodelovalo dvanajst igralcev in igralk iz našega kluba.

V prvi kategoriji so pri dečkih nastopili: Maj KLINC, ki je prišel na tekmo direktno iz smučanja, a je kljub temu podrl 307 kegljev. Nejc ROŽMAN je podrl 273 kegljev, pri 257 kegljih pa je svoj nastop končal Anej BEGOVIČ. Pri deklicah v prvi kategoriji je Ana MOREL podrla 260 kegljev.

V drugi kategoriji pri dečkih so svoje nastope opravili Anže CEJ s 650 keglji, Luka ČADEZ s 643 podrtimi keglji, Matevž VILHAR s 524 in  Žan MOREL s 523 podrtimi keglji. Pri deklicah je v tej kategoriji nastopila Neja ROŽMAN, ki je podrla 483 kegljev.

V tretji kategoriji žal nimamo predstavnice, pri dečkih pa je Tine VIDMAR podrl 541 kegljev, Enej POŽAR pa 482 kegljev.

Tudi v četrti kategoriji je nastopil samo predstavnik dečkov Nejc MIKLAVEC, ki je svoj nastop zaključil s 521 podrtimi keglji. Predstavnico deklic Laro GERŽELJ bomo po vsej verjetnosti na tekmo peljali med tednom, tako da ne bo  izgubila že drugega nastopa.

Čestitke vsem nastopajočim v tem vikendu.

LR