Novice - DRUŽINSKO SREČANJE NA KEGLJIŠČU

DRUŽINSKO SREČANJE NA KEGLJIŠČU

Objavil dne 8. junija 2016 v kategoriji Novice

V petek smo zaključili prvi del sezone tudi s starši naših najmlajši tekmovalcev. Družinske tekme, v kateri so sodelovale ekipe sestavljene iz družinskih članov, se je udeležilo osem družin. Uvedli smo tudi tekmo za »Naj mamo« in »Naj ata«. Po hudih borbah in večkratnih ponovitvah smo dobili zmagovalce v vseh treh kategorijah.

V družinski tekmi je zmagala družina Požar, druga je bila družina Klinc in tretja družina Cej. Naslov  »Naj mama« je osvojila Helena Bizjak, drugo mesto je zasedla Zdenka Cej in tretje Damjana Rožman. »Naj ata« je postal Borut Požar, drugi je bil Dejan Klinc in tretji Edvin Begović.

Marsikateri od staršev je tokrat moral poslušati kritike svojega otroka, ki ga je med tekmovanjem poučeval, kako mora kegljati, kar pa seveda ni tako enostavno kot je videti.

Na koncu tekmovanja smo najboljšim trem družinam podelili pokale, najboljšim trem mamam in atom pa medalje. Podelili smo tudi medalje našim najmlajšim za uspehe na turnirju v Pivki, Cerknici in medalje OTS Notranjske. Zanimiv večer smo zaključili z skromno zakusko in se s tem staršem zahvalili za njihovo neizmerno pomoč klubu pri organizaciji prevozov na tekmovanja dečkov – deklic.

Upamo, da se prihodnjo sezono ponovno srečamo.

Naj na koncu še enkrat čestitam zmagovalcem in se staršem naših mladih tekmovalcev še enkrat zahvalim za vso njihovo pomoč v prvem delu letošnje sezone.

LR