Novice - FINALE KLUBSKEGA PRVENSTVA V ZNAMENJU SEDEMNAJSTLETNIKOV!!!

FINALE KLUBSKEGA PRVENSTVA V ZNAMENJU SEDEMNAJSTLETNIKOV!!!

Objavil dne 3. januarja 2015 v kategoriji Novice

Klubsko prvenstvo 2014,  potekalo je od začetka decembra pa tja do 24., je zajemalo po tri nastope, katerih seštevek je določil najboljše tri, ki so osvojili pokalčke ter po osmerico finalistov, ki so se v nedeljo, 28. 12. pomerili v sprintu. Ker je bila udeležba rekreativcev izredno slaba, so le ti ostali brez dodatnih nastopov.

Uvrstitve po treh nastopih so več ali manj pričakovane, zato pa so medalje v sprintu (na izpadanje) tokrat pripadale izredno motiviranim in borbenim naraščajnikom, saj sta zmagala dva sedemnajstletnika: Eva in Primož!!! Prva je v finalu premagala Natašo, drugi pa Žigo. V borbi za “bron” je Lucija ugnala najmlajšo udeleženko Laro, Jože pa z zmago proti Savotu rešil čast “odraslih”.

  KOMBINACIJA 3. NASTOPOV: FINALE – SPRINT:

Dekleta

1. Sara 1. Eva
 

2. Sandra

2. Nataša

 

3. Lucija

3. Lucija

     
Fantje

1. Savo

1. Primož

 

2. Miran

2. Žiga

 

3. Žiga

3. Jože M.

     
Rekreativci

1. Bojan T.

 
 

2. Lojze P.  

 
  3. Edo P.

 

 

Za zelo lepe uspehe mladih reprezentantov na svetovnem, kot tudi državnem  prvenstvu, smo pripravili spominske plakete (Sara, Anja, Lucija, Nejc), vsem mladim in najmlajšim pa dodali še nekaj v imenu decembrskih dobrotnikov (Božička in Dedka mraza). Na zaključni zakuski ni bilo pretirane gneče pa je bilo kljub temu prijetno.

A.S.