Novice - KLJUB SLABI IGRI, TOČKI OSTALI DOMA

KLJUB SLABI IGRI, TOČKI OSTALI DOMA

Objavil dne 20. januarja 2014 v kategoriji Novice

Le Ljubljančankam in njihovi igri se lahko zahvalimo, da se tekma ni prevesila v njihovo korist. Naša dekleta so namreč igrala kar precej pod povprečjem in nič kaj v njihovem slogu. A kljub vsemu sta točki ostali doma. Končni rezultat 5:3 in 3256:3153 ni nič kaj dobra popotnica za težko kranjsko kegljišče, ki nas čaka naslednjo soboto. Pa vendar najprej poglejmo, kaj se je dogajalo to soboto. 

Tekmo sta pričeli Anja in Sandra proti Volfovi in Jugovčevi. Anja si je kljub slabi igri priborila točko (2,5:1,5; 545:502) ter razliko v kegljih. Sandra pa je igrala preveč ležerno in na koncu dvoboj izgubila za štiri keglje (2:2; 536:540).

V drugih dveh dvobojih sta se Lucija in Tina pomerili z Ahačičevo in Ciuho. Obe naši sta bili za spoznanje boljši od svojih predhodnic in sta vsaka svoj dvoboj dobili. Lucija je igrala neodločeno 2:2 ali 539:519  v kegljih. Tina, ki je bila edina svetla točka v ekipi, je dobila tri dvoboje in v kegljih svojo nasprotnico premagala s 567:518.

V zadnjem paru sta se Sara in Noemi srečali z  Sušnikovo in Drašlerjevo. Vsi prisotni smo, z ozirom na kvaliteto igralk pričakovali gladko zmago za obe. Žal se naša predvidevanja niso uresničila, saj sta obe tekmo odigrali premalo borbeno. Igralki, ki sta bili do sedaj vlekli niti v ekipi in prinašali,  tako keglje kot točke potrebne za zmago, sta tokrat popolnoma zatajili. Sara je končala z rezultatom 546:555 (0,5:3,5), Noemi pa je tekmo prepustila v zadnjem lučaju zadnjega seta (523:519, 1:3).

Zmaga je sicer ostala doma, toda v prihodnje bo potrebno zavihati rokave in trenirati, saj pred so pred nami 3 “težke” ekipe. Upajmo, da se sobotni “kiksi” ne bodo več ponavljali in da bodo dekleta zopet pokazala, česa so sposobne.

LR