Novice - KLUBSKI POKALI

KLUBSKI POKALI

Objavil dne 4. oktobra 2023 v kategoriji Novice

Naši ženska in moška ekipa v tem tednu nastopata v mednarodnih klubskih pokalih. Dekleta se kot drugouvrščene v pretekli 1.A SKL udeležujejo Evropa pokala v Brčkem (BIH). Fantje pa kot tretjeuvrščeni NBC pokala v Slavonskem Brodu (HR).

Fantje so pričeli s tekmovanjem v torek, ko je kot prvi za naše na steze stopil Nejc Jurca. Na težkem kegljišču je podrl 555 kegljev. Drugi je še isti dan nastopil Žiga in z odličnim čiščenjem prišel do 601 podrtega keglja. V sredo je na steze najprej stopil najmlajši član ekipe Matevž, ki je prispeval 537 kegljev. Zadnji tega dne je nastopil še Zlatko in z rezultatom 572 podrtih kegljev ohranil upanje za uvrstitev med najboljše ekipe. Danes je kot peti naš igralec nastopil Denis in z odličnim čiščenjem ter skupno 617 podrtimi keglji pripeljal ekipo v gornjo polovico lestvice. Zvečer je kot zadnji naš nastopil še Dominik. Njegovih 577 podrtih in skupno 3459 je ekipo popeljalo na 8. mesto med 25 ekipami. Kot zanimivost je treba omeniti, da so imeli fantje v igri na čiščenje kar tretji najboljši rezultat!
ČESTITKE!

Dekleta so pričela s svojimi nastopi v sredo. Najprej je nastopila Nives in kljub temu, da ji igra na polno ni stekla, končala z lepih 565 podrtih kegljev. Za njo je odlično nastopila Maša, ki jo je samo nekaj preveč “ribic” ločilo od meje 600, in je končala na 580. Zadnja ta dan je nastopila še Ana in z dobrih 551 podrtih kegljev zaključila uspešen prvi tekmovalni dan na Evropa pokalu. Dobri rezultati so obetali borbo danes celo za polfinale. To je pričela Patricija. Prva steza se ji ni posrečila, je pa nato stopnjevala nastope in zaključila na 565 podrtih kegljev. Podoben nastop je uspel tudi Amandi, ki je pridodala k ekipnemu rezultatu 563 kegljev. V boj za polfinale smo nato, kot zadnjo našo igralko, poslali Natašo. Ta je izjemno odigrala prvo stezo, se nato borila do konca, in končala na 568 kegljih. Skupno je to prineslo odličen ekipni rezultat – 3392, za polfinale je zmanjkalo pičlih 6 kegljev. So se pa dekleta z osvojenim 5. mestom ponovno uvrstila v Ligo prvakov!
ČESTITKE!

Prenose vseh nastopov ste lahko spremljali preko Youtube kanalov: