Novice - KONČANI NASTOPI NA OTS NOTRANJSKA

KONČANI NASTOPI NA OTS NOTRANJSKA

Objavil dne 29. marca 2015 v kategoriji Novice

V četrtek so se končali zadnji nastop na letošnjem posamičnem prvenstvu OTS Notranjska v moški, v sredo pa že v ženski konkurenci.

Moški so prvenstvo končali v slogu sezone, v kateri ekipa Proteus Liv ni blestela, saj se je med udeležence državnega prvenstva posamezno uvrstil samo Bizjak Darko, kljub temu da ga že dalj časa pesti težja poškodba.

Pri ženskah so na prvenstvu prva tri mesta zasedle igralke Proteusa, in sicer: 1. Anja, 2. Sandra in 3. Nataša. Isti vrstni red je tudi v mladinski konkurenci. Anja je solidno odigrala v Postojni, odlično se je znašla na novih kegljih v Cerknici, v Pivki pa dosegla daleč najvišji rezultat, tako med moškimi in ženskami, saj je podrla kar 630 kegljev. Sandra je vse tri nastope opravila solidno, kakor tudi Nataša. Ostale naše igralke so se uvrstile na naslednja mesta: Lucija je peta samo kegelj za četrtim mestom, Ljuba je bila 9; Eva 12., Maša 14., Lara 21. in Maruška 22.

Notranjsko bo na prvenstvu zastopala še članica Bresta Alenka Jakša. Sara, ki se je na državno prvenstvo uvrstila direktno, bila je osmo uvrščena igralka v povprečju lanske prvoligaške sezone, je udeležbo na prvenstvu zaradi poškodbe že odpovedala.

Daretu, Nataši, Sandri in Anji želimo dobro igro in častno zastopanje kluba na državnem prvenstvu.

LR