Novice - MIKLAVŽU PREPUSTILE SAMO TOČKO

MIKLAVŽU PREPUSTILE SAMO TOČKO

Objavil dne 21. septembra 2014 v kategoriji Novice

 

V soboto se je z drugim kolom nadaljevalo ekipno ligaško prvenstvo. Ženska ekipa Proteus je doma nastopila proti ekipi iz Miklavža. V tekmo smo šli kar malo s strahom, a na koncu smo jo dobili z veliko razliko. Rezultat 3329:3126 v kegljih oz. v točkah 7 : 1. Tako domačinke kot gostje niso nastopale v polni postavi.

Pri domačinkah sta v prvem paru nastopili Anja in Nataša, nasproti pa so jima stale izkušena Pertocijeva in Krušičeva. Anja je svojo tekmico odpravila s 4:0 ali v kegljih 556 : 535. Nataša je tekmo pričela nervozno in prva dva seta izgubila, v tretjem pa s pomočjo trenerja zaigrala sproščeno, set dobila in v kegljih celo povedla. Tudi v četrtem setu je igrala dobro do 26 lučaja, nato dvakrat zgrešila in do konca seta podrla še preostala keglja. Set se je končal neodločeno in Nataša je morala nasprotnici kljub več podrtim kegljem (538:536 ali 1,5:2,5) čestitati za zmago.

V drugem paru sta zaigrali Lucija in Maša, gostje pa so se jima upirale s Kunčičevo in Zormanovo. Lucija, ki je dosegla najboljši rezultat na tekmi, svoji nasprotnici ni prepustila niti seta, do čim je Maša svoji nasprotnici prepustila točko in pol. Lucija:Milena 584:485 (4:0); Maša:Milica 536:529 v kegljih ali 2,5:1,5 v točkah. Po dveh setih visoka prednost v kegljih in 3:1 za domačinke.

V zadnja dva dvoboja je trener postavil Noemi in Tino, za goste pa sta nastopili njihovi dve najboljši in najbolj izkušeni igralki Vargazonova in Verboletova. Gostujoči igralki danes nista bili razpoloženi za igranje, zato sta imeli Noemi in Tina dosti lažje delo za doseči zmago, kot je bilo za pričakovati. Noemi in Tina sta ga opravili z odliko in z vso resnostjo. Noemi svoji nasprotnici ni prepustila niti seta in je zmagala z rezultatom 578:518 ali 4:0. Tina se je morala za zmago malo bolj potruditi kot Noemi, a kljub temu niti v enem trenutku ni bilo dileme o zmagovalcu. Zmaga Tine s 537:523 v kegljih ali 3:1 v točkah.

Naslednjo soboto in nedeljo nas čaka dvojno kolo, v soboto odhajamo v Kamnik, v nedeljo pa pridejo k nam Cerkničanke.

Čestitke vsem.