Novice - NAJMLAJŠI USPEŠNI V LITIJI

NAJMLAJŠI USPEŠNI V LITIJI

Objavil dne 12. maja 2015 v kategoriji Novice

V soboto, 9.5., so naši najmlajši tekmovalci nastopili na IV. kolu DP posamezno za dečke deklice na kegljišču v Litiji. V glavnem so vsi dosegli dobre rezultate in so obdržali mesta na lestvici, ki so jih imeli pred tem nastopom.

V I. kategoriji so nas med dečki zastopali vodeči v tej kategoriji Maj Klinc, ki je podrl 336 kegljev, tretje uvrščeni Anej Begovič je podrl 304 keglje, Nejc Rožman pa je svoj nastop končal pri 284 podrtih kegljih in ostal na petem mestu. Ana Morel nastopa zaradi poškodbe ni opravila. V II. kategoriji med dečki so barve kluba zastopali Anže Cej, ki je podrl 653 kegljev, Luka Čadež s 597 keglji, Žan Morel 590 in Matevž Vilhar, ki ta dan ni bil najbolj razpoložen za igro in je podrl 584 kegljev. Med deklicami je svoj nastop dobro opravila Neja Rožman, ki je podrla 562 kegljev, kar je njen najboljši rezultat doslej na prvenstvih. V III. kategoriji imamo dva predstavnika med dečki in sicer, vodečega v tej kategoriji Tineta Vidmarja, ki je svoj nastop končal pri 536 podrtih kegljih in Eneja Požarja,  ki pa je podrl 493 kegljev. V IV. kategoriji sta naš klub zastopala Nejc Miklavec, ki tokrat ni imel svojega dne, a je vseeno podrl 504 keglje in Lara Gerželj s 511 podrtimi keglji.

Pred tekmovalci sta še dve tekmi v tem mesecu. V četrtek je pred njimi še zadnji nastop regijskega prvenstva na Gromovem memorialu v Cerknici, zadnji vikend v mesecu pa je rezerviran za DP dvojic, ki bo v Tržiču. Takoj naslednji vikend bodo še skupaj s starši nastopili na družinski tekmi skupaj, nato pa vsi skupaj odhajamo na zaslužen dopust.

Čestitke vsem našim mladim tekmovalcem.

LR