Novice - NAŠI NAJMLAJŠI V KRANJU

NAŠI NAJMLAJŠI V KRANJU

Objavil dne 10. oktobra 2013 v kategoriji Novice

V nedeljo so najmlajši člani nastopili na državnem prvenstvu v Kranju. Tekme se je udeležilo 9 naših tekmovalcev in tekmovalk. Kot vemo je kranjsko kegljišče eno težjih, a so vseeno dosegli lepe rezultate.

V I. kategoriji dečkov sta nastopila Anže, ki je podrl 291 kegljev in drugo uvrščeni Matevž z 269 podrtimi keglji. Rezultata sta med najvišjimi v tej kategoriji in oba tekmovalca sta obdržala po petih nastopih 1. in 2. mesto. V drugi kategoriji med dečki sta nastopila Tine in Enej. Tine je z rezultatom 679 obdržal I. mesto v kategoriji, Enej pa je s 604 podrtimi keglji po petih nastopih na 6. mestu. V  tretji kategoriji med deklicami sta nastopili Žana in Lara. Žana se je z rezultatom 466 podrtih kegljev prebila na 4 . mesto, Larinih 447 podrtih kegljev pa zadostuje za trenutno 18. mesto (manjka ji 1 nastop). Pri dečkih je v tretji kategoriji nastopil Nejc, podrl 466 kegljev in ob dveh manjkajočih nastopih trenutno zaseda 21. mesto. V četrti kategoriji smo imeli zastopnika med deklicami Evo, ki je podrla samo 457 kegljev in je trenutno sedma ter Žiga, pri dečkih, ki je z 512 podrtimi keglji na 6. mestu.

Pred najmlajšimi sta še dva kroga, ki bosta končne uvrstitve močno premešala, saj se jim dva najslabša rezultata brišeta.

Vsem čestitke za osvojene rezultate!