Novice - PROTI CELJU BI SE LAHKO IZŠLO TUDI DRUGAČE

PROTI CELJU BI SE LAHKO IZŠLO TUDI DRUGAČE

Objavil dne 25. novembra 2014 v kategoriji Novice

 

V soboto so na domačem kegljišču dekleta odigrala zadnjo tekmo jesenskega dela ligi in jo proti svetovnim klubskim prvakinjam pričakovano izgubili s 7:1  v setih oz. 3415:3297 v kegljih.

Pri domačinkah sta prvi na steze stopili Maša in Anja, proti Kozmusovi in Fidlovi. Maša je proti Anji odlično začela in jo v prvem setu  premagala, naslednje tri izgubila in točka je za dvajset kegljev odšla v Celje (3:1, 567:547). Anja je proti Barbari pričela zelo nezbrano, se potem v nadaljevanju popravila, dobila en set, a za zmago to ni bilo dovolj (3:1, 556:544).

Lucija in Tina sta se v drugih dveh dvobojih srečali s Sajkovo in Rado Savić. Lucija je Evo v prvem setu premagala, a to je bilo tudi vse, saj je Sajkova v drugem setu dvignila raven kegljanja, podrla kar 175 kegljev, nato pa mirno in sproščeno odigrala še preostala dva seta (3:1, 619:546). Tina je bila tokrat edina domačinka, ki je točko osvojila z rezultatom 3:1 v setih oz. 551:518 v kegljih.

V zadnjem delu srečanja sta se Noemi in Sara srečali s Strelčevo in Nado Savič. Noemi je kljub dobri igri izgubila s 4:0 oz. 588:562. Sara pa se je nekaj časa nadi upirala, a je v četrtem setu močno popustila in točka je odšla v Celje.

Glede na dosežene rezultate, so imela naša dekleta veliko priložnost pridobiti vsaj kakšno točko več. S tem bi se verjetno strinjali tudi številni gledalci, ki so bili malce razočarani nad igro Celjank.

Po prvem delu sezone so dekleta pristala na 5. mestu. Pred nami pa je skorajda dvomesečni odmor, ki ga bodo izkoristila za dodatne treninge, udeležbo na turnirjih, mladinke pa kadetinje pa za pripravo in tekme na državni ravni.