Novice - PROTI LJUBELJU NAJSLABŠA PREDSTAVA ZADNJIH SEZON

PROTI LJUBELJU NAJSLABŠA PREDSTAVA ZADNJIH SEZON

Objavil dne 16. marca 2015 v kategoriji Novice

Sobotna tekma proti ekipi iz Ljubelja je bila tokrat daleč od pričakovanega. Dekleta so namreč odigrale eno najslabših tekem v zadnjih sezonah. Na domačem kegljišču igra ni in ni stekla, tako da je imela gostujpča ekipa precej lahko delo.

Dvoboj sta pričeli  Maša in Nataša, njuni nasprotnici pa sta bili starejša sestra iz družine Mejač in Rajakovičeva. Maša se je svoji nasprotnici dobro upirala, a ji je morala na koncu čestitati za zmago (2:2; 583:547). Nerazpoložena Nataša je zmago prepustila gostji, ki je podrla vsega skupaj 502 keglja, a je bilo to dovolj za Natašinih 480 kegljev. Gostje so povedle z  2:0 in si priigrale lepo prednost v kegljih.

Tudi naslednji dvoboj naših igralk Sandre in Lucije se ni končal nič boljše od prvega. Sandrin nastop je bil kot nastop popolne začetnice, ki jo je izkušena Ahačič Premrlova z lahkoto premagala (4:0; 566:476). Lucija je nastopila solidno, podrla 541 kegljev, a ji gostja mlada Vengarjeva ni prepustila več kot en set (3:1; 562:541). Tržičanke so si tako že v drugi rundi priigrale nedosegljivo prednost v kegljih.

Ko sta zadnji med domačinkami Anja in Sara stopili na steze je  bila tekma že odločena. Nasproti Anje je stala Rovtarjeva, Sarina nasprotnica pa je bila mlajša sestra Mejač. Anja je morala v tekmo vložiti vse svoje znanje, da ji je uspelo zmagati, saj se ji je gostja močno upirala. Njena točka je bila tudi edina za domačo ekipo 0:4; 551:589). Sara, ki že dalj časa čuti bolečino v desnem kolenu, se je trudila, a ji poškodba nikakor ni dovolila maksimalnega nastopa. Urša je to znala izkoristiti in je Saro, ki jo je po devetdesetih lučajih zamenjala Maruška, premagala s 582:508 (4:0).

Končen rezultat 3141:3348 (1:7) samo potrdi, kako slabo so tekmo odigrale domače igralke. Rezultat gostujoče ekipe je drugi najvišji rezultat v tej sezoni na postojnskem kegljišču med ekipami I.A lige, za kar jim čestitamo, domačim igralkam pa dajemo njihov rezultat v razmislek.

LR