Novice - S TREBNJEM NI ŠLO PO NAČRTIH

S TREBNJEM NI ŠLO PO NAČRTIH

Objavil dne 27. novembra 2016 v kategoriji Novice

Naša dekleta so v soboto odšla še zadnjič v jesenskem delu v goste in to v Novo Mesto k ekipi Trebnjega in na zahtevnem kegljišču tekmo izgubila  s 6:2 v točkah oz. 3301:3222 v kegljih.

Domačin je v prvi par postavil Šribarjevo in Zupančičevo, Postojnčanke pa so začele z Dostaničevo in Tibolo. Sandra je tekmo odigrala hladno-vroče in dvoboj izgubila v kegljih. Nataša je začela dobro in v prvem setu osvojila pomembno polovičko točke, ki je na koncu odločala o zmagi v dvoboju.

V drugem dvoboju se je situacija iz prvega ponovila. Odlična igra Deklevatove proti Flisarjevi in slaba Ogrizkove proti Radljevi. Nives je nastop pričela vrhunsko, obračala pri 311 kegljih, nato pa popustila a vseeno zaključila pri 579 kegljih. Maruški je zopet primanjkovalo izkušenosti, saj je prvi set nasprotnico premagala, v nadaljevanju pa močno, močno popustila.

V zadnje dvoboje so domačini poslali Mišičevo in Hribškovo, mi pa Kresevičevo in Miklavčevo. Kljub solidni prednosti nasprotnic, smo vseeno upali na vsaj eno zmago. A ni šlo po načrtih. Tino je po 90 lučajih zamenjala Dužnikova, ki je svoj del nastopa opravila dobro, zmagala pa je vseeno domačinka.  Maša je tri sete odigrala zelo slabo, a dobila zadnjega (154), vendar vseeno nastop končala pri zanjo skromnih 530 kegljih.

Sedaj sledi skoraj dvomesečna ligaška pavza in na vrsti so še druga tekmovanja. Že v soboto in nedeljo nas čaka nastop mladink na ekipnem državnem prvenstvu.

Mi pa držimo pesti, da se bo po odmoru stanje v ekipi z novo pridobitvijo kmalu izboljšalo.