Novice - SKROMEN IZKUPIČEK TUDI V ČETRTEM KROGU

SKROMEN IZKUPIČEK TUDI V ČETRTEM KROGU

Objavil dne 25. oktobra 2023 v kategoriji Novice

Na domačem kegljišču smo v soboto videli dva derbija s prvima ekipama kamniškega Calcita. Dekleta so po skromnem nastopu v Celju upala na boljšo predstavo doma in točke proti aktualnim prvakinjam, ki letošnje sezone sicer niso odprle preveč uspešno, vendar pa v zadnjem obdobju kažejo dvig forme. Fantje so bili tokrat v vlogi rahlih favoritov, vseeno so tekme proti Kamničanom vedno zahtevne in napete. Druga moška ekipa je gostovala v Kranju pri drugi ekipi Triglava.

1.A SKL – ŽENSKE
PROTEUS : CALCIT 1 1 : 7 (3197 : 3306)

1.A SKL – MOŠKI
PROTEUS 1 : CALCIT 2 4 : 4 (3556 : 3468)

2. SKL – Zahod MOŠKI
TRIGLAV 2 : PROTEUS 2 7 : 1 (3427 : 3212)


V petem krogu prvi ekipi gostujeta. Dekleta gredo v Slovensko Bistrico k Impolu. Ta je bil prejšnje sezone vedno pri vrhu lestvice, letos pa je v sezono zelo slabo štartal in je trenutno šele na devetem mestu v ligi. Vseeno bo na domačem kegljišču izredno zahteven tekmec in je nemogoče napovedati razplet dvoboja.
Fante prve ekipe čaka gostovanje pri aktualnem prvaku, mariborskem Konstruktorju. Tudi letos bodo domačini favoriti, vendar naša točka ali dve vseeno ne bi bili veliko presenečenje. Žiga in Nejc Jurca igrata na visokem nivoju, Denis je po težavah z ramo tudi odlično odigral zadnjo tekmo. Če se bodo še ostali igralci malce sprostili, je zmaga dosegljiva.
Druga moška ekipa že v petek na domačem kegljišču gosti ekipo Krke iz Novega mesta. To bo lepa priložnost za nove točke in odmik od zadnjih položajev na lestvici.