Novice - SLABA IGRA DEKLET V MARIBORU

SLABA IGRA DEKLET V MARIBORU

Objavil dne 20. januarja 2015 v kategoriji Novice

 

V soboto je ženska ekipa Proteusa v Mariboru odigrala prvenstveno tekmo 11.kroga proti ekipi Miklavža. Tako slabega nastopa igralk Proteusa kot je bil ta še nismo videli, saj ekipa ni dosegla niti rezultata 3000 podrtih kegljev. V celi ekipi ni niti ene igralke, ki si zasluži pohvalo, tako da se krivda za porazen rezultat porazdeli na vse, seveda del tudi na trenerja.

Tekmo so pričele Nataša, Eva in Sara, pri domačinkah pa Kunčičeva, Pertocijeva in Neuvirtova. Vse tri naše igralke so pričele vzpodbudno in prvi set dobile in domačinke takoj prisilile v menjavo. Kunčičevo je zamenjala Krušičeva, ki je  nadaljevanje igre odigrala odlično in na koncu Natašo, ki je po prvem setu vodila za dvajset kegljev premagala za trideset. Tudi Eva je igrala podobno kot Nataša, v prvem setu brez problemov premagala eno boljših igralk domačink Pertocijevo. Na žalost po tem setu v Evini igri ni bilo več ne znanja ne želje, čemur je sledil poraz v igri in drugi slab rezultat pod petsto keglji na tekmi. Tudi Sara se je s svojo nasprotnico mučila, a jo je na koncu le premagala in prinesla edino točko za Proteus.

V drugem delu tekme so na steze pri domačinkah nastopile Vargazonova, Verboletova in Jerončičeva, za gostje pa Maša,  Anja in Sandra. Tudi pri tej trojici gostujočih igralk je bil nivo igre  približno isti kot pri prvi trojici-slab. Zopet sta dve igralki ostali pod mejo 500 kegljev, edino Anja je to mejo prekoračila za dobrih dvajset kegljev. Vse tri igralke so dobile skupno tri sete.

Če zataji kompletna ekipa, ne glede na sestavo in če sta bili borbenost in želja po čem boljšem na tako nizki ravni, kaj drugega kot visok poraz tudi nismo zaslužili.

Samo upamo lahko, da bo v naslednjem kolu ko igramo doma boljše.

LR