Novice - TUDI V LJUBLJANI ZMAGA

TUDI V LJUBLJANI ZMAGA

Objavil dne 21. septembra 2013 v kategoriji Novice

Ženska ekipa je že v četrtek odigrala tekmo proti ekipi Ljubljane in jo gladko dobila z 6:2 ali v kegljih 3286:3082. Čestitke ekipi in hvala Ljubljančankam, da so nam naredile uslugo in prestavile tekmo.

Zaradi pokvarjenega kegljišča se je tekma odigrala na štirih stezah in je bila zato uro daljša kot običajno v Ljubljani. Na ljubljansko postavitev v prvih dveh dvobojih je trener proti Ivi in Majdi postavil Sandro in Saro. Sandra se ni znašla na ljubljanskih stezah in je prva dva seta proti Ivi izgubila, nato pa jo je zamenjala Nataša. Nataša je menjavo odlično opravila in nasprotnico skoraj ujela – zmanjkala sta samo 2 keglja do zmage. Rezultat dvoboja je bil 2:2 in 521:520 za Ivo. Sara je prvi dve stezi odigrala superiorno in že na polovici dvoboja proti Majdi povedla z 2:0 in s skoraj sto keglji razlike. Sara je nato malce popustila in dvoboj dobila s 3:1, podrla odličnih 590 kegljev, nasprotnica pa le 483.

Domačinke so za druga dva dvoboja določili Danico in Meto, ki sta imeli za nasprotnici Lucijo in Tino. Lucija zaradi bolečin v hrbtu ni maksimalno odigrala srečanja in ga zato proti Danici izgubila s 3:1 ter v kegljih 545:531. Tina je dvoboj proti Meti odigrala vroče–hladno. Prvi set je z ne najboljšo igro (128) Tina dobila, drugi z odlično igro (149) izgubila. Tretji set s 125 podrtimi keglji je Tina prepustila nasprotnici, četrtega pa zopet po odlični igri (148) dobila. 2:2 in 545:533 v kegljih je končni rezultat dvoboja.

Pri Ljubljančankah sta zadnji stopili na stezo Špela in Tatjana, pri Postojnčankah pa Anja in Noemi. Anja svoji nasprotnici ni prepustila niti seta, Noemi pa samo zadnjega, ko je bilo že vse rešeno. Anja je podrla 560 kegljev, njena nasprotnica pa samo 513. Noemi je tekmo končala pri 540 kegljih, nasprotnica pa je ostala pod 500 keglji.

Ekipo čaka prihodnji vikend dvojno kolo in to soboto doma proti Triglavu, v nedeljo pa proti Eti, naši nasprotnici tudi v NBC pokalu v Kamniku.