Novice - V ADRII SO BILE TRI ZMAGE PREMALO

V ADRII SO BILE TRI ZMAGE PREMALO

Objavil dne 16. novembra 2016 v kategoriji Novice

Ženska ekipa je v soboto gostovala v Kopru pri Adrii in ponovno razočarala postojnske ljubitelje kegljanja, saj se je domov vrnila s porazom 5:3.

Domačini so v prve dvoboje postavili Samčevo in Jermanovo, mi pa Dužnikovo in Kresevičevo. Eva se je svoji nasprotnici v prvih dveh setih odlično upirala, čeprav je Samčeva resda vodila z 2:0, je bila samo devet kegljev pred Evo. V tretjem setu je kljub slabši igri Eva celo zmagala in razlika se je zmanjšala samo na dva keglja. V zadnjem setu pa je naša igralka popustila in zgubila kar za 52 kegljev. Tina je svojo nasprotnico v prvih dveh setih gladko premagala povedla, in si priigrala 21 kegljev prednosti. V tretjem in četrtem setu je malce popustila, oba izgubila, a na koncu vseeno priborila prvo ekipno točko.

V drugih dveh dvobojih sta za domačinke na steze stopili Udovičeva in Poljšakova, za gostje pa sta nastopili Dostanićeva in Tibola. Tako Sandra kot njena nasprotnica sta igrali slabo, a vendar je bila Koprčanka za odtenek boljša. Ob odlični igri Nataše, ki je pokazala veliko željo in borbenost, Poljšakova Poljšakova skoraj ni imela možnosti za zmago.
V zadnjem setu so se srečale Prebevškova in mlada Lisjakova z Deklevo in Miklavčevo. Nives svoji nasprotnici ni prepustila niti seta, Maša pa se proti Lisjakovi ni znašla in je morala nasprotnici na koncu čestitati za zmago.
Na koncu lahko rečemo-dva odlična nastopa dva dobra in dva zelo slaba. Premalo za zmago, saj je ponovno se je izstopala mladost in neizkušenost naše mlade ekipe.
LR