Novice - V MARIBORU SE DEKLETA NE ZNAJDEJO NAJBOLJE

V MARIBORU SE DEKLETA NE ZNAJDEJO NAJBOLJE

Objavil dne 15. februarja 2016 v kategoriji Novice

Ženska ekipa se je iz Maribora ponovno vrnila s porazom in izgleda, da je ekipa dobila pravi odpor do mariborskega kegljišča. Poraz 6 : 2 v točkah in 3033 : 2952 v kegljih pove vse.

Tekmo so pričele Maša, Nataša in Lucija, njihove nasprotnice pa so bile Krušičeva, Pertocijeva in Neuvirtova. Maša je dobro začela in svojo nasprotnico premagala s 539:500 (3:1). Nataša je po prvih dveh setih povedla, a je naslednja dva seta izgubila za vsega 6 kegljev. Skupno je imela 2 keglja več od nasprotnice, a set točke odločajo. Lucija je tokrat popolnoma zatajila, saj je imela skoraj za eno čiščenje praznih lučajev in končala pri 452 podrtih kegljih.

V drugem delu tekme so na steze pri domačinkah stopile Kunčičeva, Verboletova in Jurančičeva, za gostje pa so nastopile Anja, Tina in Nives. Svojo nasprotnico je premagala le Anja. Kljub temu, da pri njej nismo navajeni tako nizkih rezultatov (502), je bil le-ta dovolj za zmago. Tino, ki še ni popolnoma zdrava, je po 90 lučajih zamenjala Maruška. Pa vseeno ni bila boljša od Tine. Nives se je mučila z do sedaj najboljšo igralko Miklavža, nesrečno izgubila prva dva seta, tretjega nato dobila v četrtem pa nikakor ni mogla iz »durha« pri igri na čiščenje.

S tako igro, kot so jo tokrat pokazale naše igralke je tekmo nemogoče dobiti in nikakor nisem v stanju  ugotoviti  vzrok tako slabe igre in nepravilnega odnosa do igre. Ekipi se še vedno pozna odsotnost igralk. Na domačih tleh še gre, zunaj pa igra nikakor ne steče kot bi morala.