Novice - VISOKA ZMAGA DEKLET

VISOKA ZMAGA DEKLET

Objavil dne 16. novembra 2014 v kategoriji Novice

Postojnska dekleta so tudi v 8. krogu gostovala, tokrat v Tržiču, kjer so se pomerila z igralkami Ljubelja. Domov so se vrnila zadovoljna z visoko zmago 7:1 v točkah in 3243:3168 v kegljih.

Domači trener je v prvo dvojico pričakovano postavil starejšo Mejačevo in Schoffmannovo. Gostujoči trener jima je za nasprotnici določil Anjo in Tino. Anja je eno najboljših domačink gladko premagala, saj ji je prepustila samo pol točke. Dvoboj se je končal s 3,5:0,5 v točkah ali 565:545 v korist Anje. Tina je začela odlično in po dveh dobljenih setih domačine prisilila k menjavi igralke, nato pa popustila in oba seta izgubila. Velika razlika v kegljih dobljena v prvih dveh setih je zadostovala za prepričljivo zmago (2:2 in 525:463)

Domačini so v druga dva dvoboja postavili mlajšo sestro Mejač in Ahačič Premrlovo. Nasproti sta jima stali Noemi  in  Sara. Urša, ki je dosegla najboljši rezultat na današnji tekmi, je Noemi odpravila s 4:0 in 578:538 v kegljih. Sara in Marija pa sta odigrali najbolj vroč dvoboj tega srečanja, saj sta bili v številu podrtih kegljev vse skozi bolj ali manj izenačeni. Sara je na koncu dvoboj, le dobila,  saj je v zadnjih dveh lučajih podrla dve devetki (2:2, 549:541).

V zadnja dva dvoboja sta pri domačinkah na steze stopili mlada še pionirka Rovtarjeva in Lapornikova, ki sta za nasprotnici dobili Lucijo in Mašo. Lucija je imela s Saro kar nekaj dela, kar kaže tudi neodločen rezultat v setih 2:2 in 552:536 v kegljih. Maša je odlično pričela, svojo nasprotnico v prvih dveh setih premagala, v tretjem setu popustila in nato v četrtem zopet zmagala (3:1, 515 : 505).

Igralkam čestitke za lep rezultat in zmago.

LR